Jouw carrière

Je gaat straks als trainee twee jaar lang aan de slag voor de gemeente Den Haag. Je doet werkervaring op in verschillende rollen en volgt een intensief opleidingstraject. Het traineeprogramma van de gemeente Den Haag is een mooie start van je loopbaan en biedt jou de mogelijkheid om van toegevoegde waarde te zijn voor de maatschappij.

Trainees die het traineeship succesvol doorlopen en daarna voor Den Haag willen werken, weten vaak een passende plek voor zichzelf te realiseren. Uiteraard ondersteunt de gemeente Den Haag dat van harte. Wij investeren in trainees zodat onze organisatie toekomstbestendig is.

Toegevoegde waarde voor Den Haag

Wij geven jou de kans om door te groeien naar functies als beleids- of bestuursadviseur, manager of projectleider, afhankelijk van jouw kwaliteiten en ambities. Daardoor kan jij straks van toegevoegde waarde zijn voor de inwoners van de gemeente en ondernemers in Den Haag. Als maatschappelijk betrokken starter is dat natuurlijk wat jij wil!

Waar kom je straks terecht?

Na afloop van het traineeprogramma heb jij veel over jezelf, de organisatie en de stad geleerd. Als je mooie resultaten neer hebt gezet en persoonlijke groei hebt doorgemaakt, willen we je graag helpen om je loopbaan bij de gemeente Den Haag voort te zetten.

Wij organiseren ruim twintig jaar traineeprogramma’s voor wo master-afgestudeerden, en sinds 2012 is daar ook een hbo-traineeship bij gekomen. Vele trainees gingen jou voor en maakten een mooie stap naar een invloedrijke baan bij de gemeente Den Haag. Hieronder lees je hun verhalen.

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte!

Geïnteresseerd in het wo- of hbo-traineeprogramma? In april start de eerste fase van de selectieperiode. Per traineeprogramma worden 10-12 trainees geselecteerd. Als jij bij de geselecteerden zit, start je 1 september 2018 met het traineeship. Heb je interesse? Laat dan je e-mailadres achter, dan ontvang je van ons regelmatig updates.

Meld je aan voor de updates!