Ingenieursbureau Den Haag

Bouw aan en voor Den Haag

Dat is wat Ingenieursbureau Den Haag (IbDH) doet. Bij het IbDH, onderdeel van de dienst Stadsbeheer, werken ruim 220 medewerkers aan de openbare ruimte en infrastructuur  van de gemeente Den Haag. Boven én onder de grond. Denk aan het ontwerp, aanleg en onderhoud van straten, wegen, pleinen, parken, bruggen, tunnels en riolering... we doen het allemaal.
 
IbDH is in beweging: het aantal medewerkers groeit. Daarmee anticiperen wij op de groeiende opdrachtenportefeuille. Wij doen het grootste deel van het werk zelf, maar zetten ook werk uit in de markt. De afgelopen periode hebben we samen met onze opdrachtgevers nagedacht over onze strategische positie binnen de gemeentelijke organisatie. De wereld om ons heen verandert en wij veranderen daarin mee. Dit betekent dat we iets extra’s vragen van onze huidige en nieuwe medewerkers om een adaptief, betrouwbaar en deskundig ingenieursbureau te zijn.  
 
Jarenlange ervaring in Den Haag geeft ons een unieke kijk op de stad. Die kennis willen we in co-creatie met burgers, partners en andere organisatieonderdelen inzetten om duurzame en innovatieve oplossingen te vinden voor onze mooie stad. Werk jij met ons mee?
 
Onze deskundigheid is te vinden in de vakgebieden civiele techniek, cultuurtechniek, milieukunde, verkeerskunde, landschapsarchitectuur, constructie, stedelijke installaties en landmeten, allen ondersteund door projectmanagement en  bureau ondersteuning. We hebben een platte organisatiestructuur die bestaat uit 3 clusters en 2 proceseenheden. Binnen de organisatie van Stadsbeheer fungeren we als een zelfstandig bedrijfsonderdeel, adviseren we onafhankelijk en werken we op basis van opdrachten. Onze relatie met de opdrachtgever wordt gekenmerkt door een enorme kennis van de stad, vakexpertise en klantgerichtheid.

Werken voor het Ingenieursbureau Den Haag

Contactinformatie

Bezoekadres
Spui 70
2511BT 'S-GRAVENHAGE

telefoon14 070
emailRecruitment@denhaag.nl
websitewww.denhaag.nl