Nieuws:

Word jij trainee bij Den Haag?

Door: AMC | 5 maart 2018 - 10:53

Wil jij het beste uit jezelf halen, je als professional en ook op persoonlijk vlak verder ontwikkelen en zet jij je graag in voor de publieke zaak?

Ben jij een gemotiveerde starter en heb jij vóór september 2018 een hbo-bachelor- of een wo-masterdiploma? Dan is de gemeente Den Haag op zoek naar jou! In twee jaar ontwikkel jij je tot een breed inzetbare professional die een wezenlijke bijdrage levert aan de stad en de organisatie. De eerste fase van de online sollicitatieperiode voor de traineeprogramma’s start vanaf maandag 9 april 9.00 uur tot en met maandag 16 april 12.00 uur. Als je de volledige selectieprocedure doorkomt begin je op 3 september 2018 als trainee bij de gemeente Den Haag.
 

Uniek aan de traineeships van de gemeente Den Haag is dat je de kans krijgt om twee keer een functie te vervullen van een jaar en op verschillende plekken in de organisatie werkervaring op te doen. Je draait mee op een afdeling en voert werkzaamheden uit die bij je functie horen. Naast je reguliere werk krijg je de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en steeds meer verantwoordelijkheid naar je toe te trekken.

Opleidingsprogramma
Aanvullend op werken en leren on the job neem je deel aan een opleidingsprogramma samen met je traineegroep. Dit bestaat onder andere uit inhoudelijke trainingen, netwerkbijeenkomsten en gezamenlijke projecten. Ook staat jouw individuele ontwikkeling centraal en volg je een persoonlijk effectiviteitstraject. Dit traineeship richt zich dus zowel op je professionele als persoonlijke ontwikkeling!

Profiel en arbeidsvoorwaarden
Om in aanmerking te komen voor de traineeprogramma’s moet je een wo master of hbo bachelor hebben afgerond tussen 1 augustus 2016 en 1 september 2018. Daarnaast heb je minder dan 3 jaar relevante werkervaring op minimaal hbo-niveau (stages en leerarbeidsplaatsen tellen niet mee, promotieonderzoek wel). We zoeken maatschappelijk betrokken, leergierige en initiatiefrijke trainees.

Trainees ontvangen een goed starterssalaris en hebben recht op dezelfde arbeidsvoorwaarden als andere werknemers van de gemeente Den Haag.

Schrijf je in!
Ben jij geïnteresseerd in het traineeprogramma? Laat je email achter en ontvang onze updates!

Meer weten?
Neem dan snel een kijkje onze traineepagina op deze website.

Nieuwsarchief

2019 (5) 2018 (8) 2017 (2)