Nieuws:

Werken in de informatievoorziening bij de gemeente Den Haag

Door: AMC | 6 maart 2018 - 10:16

Bijna elke nieuwe ambitie van de gemeente, elke nieuwe taak, kent een IT component.

Daarom werkt de gemeente aan de vernieuwing van haar IT oplossingen en infrastructuur, zodat de wensen van de diensten nog beter kunnen worden vertaald naar innovatieve IT oplossingen. Onze I-dienstverlening wordt daarbij steeds slimmer. Op die manier kunnen we de processen en toepassingen in de business vereenvoudigen, ‘smart’ maken en fouten uitsluiten.

 

Werken bij het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum Informatievoorziening

Het Bedrijfsvoeringsexpertisecentrum Informatievoorziening (BEC-I) is één van de drie ketenpartners binnen de informatievoorziening (naast de CIO en het Intern Dienstencentrum). Binnen het BEC werken zo’n 250 I-collega’s aan een grote diversiteit aan opdrachten vanuit de verschillende domeinen van de gemeente (het fysieke, publieke en het sociale domein). Afwisselend en uitdagend werk dat telkens nieuwe ontwikkelkansen biedt.

Bij BEC kun je in principe werken wanneer en waar je wilt. Je zoekt de werkplek die past bij de dingen die je wilt doen. Zoals vergaderen in ons café de Urban Window met verse cappuccino en vervolgens thuis een notitie uitwerken of een oplossing testen. Of ideeën opdoen op het strand, want daar hebben we in Den Haag maar liefst elf kilometer van.

Fulltime werken betekent bij ons 36 uur werken. Minder is altijd mogelijk, waardoor er tijd overblijft om aandacht te besteden aan je gezin, je familie en aan jezelf.

En wat ook mooi is: als je voor de gemeente werkt, dan werk je voor de stad. De mensen in de stad staan centraal. Misschien woon je zelf wel in Den Haag! Dan kun je dus concreet bijdragen aan je eigen leefomgeving en aan die van anderen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken collega’s die steeds op zoek gaan naar de verbeterkansen, die geen genoegen nemen met standaardoplossingen die net niet helemaal voldoen. Mensen die vragen stellen, zich verbazen en het lef hebben om vervolgens dingen succesvol te veranderen, samen met collega’s en de business.

Heb je een gezonde portie lef, wil je de dingen altijd beter maken, kun je goed samenwerken, zet je de prestatie van jouw team voorop en kunnen we met jou ook een beetje lol maken? Bekijk dan onze vacatures. Ik hoop je gauw de hand te kunnen schudden bij de gemeente!

Katinka de Graaff, Manager BEC-I

Overig nieuws uit 2018

Word jij onze nieuwe trainee?
11 december 2018 - 13:24
Kansen voor statushouders
31 mei 2018 - 11:44
Word trainee bij Den Haag!
9 april 2018 - 9:24
Word jij trainee bij Den Haag?
5 maart 2018 - 10:53
Grote sprong voor Den Haag als werkgever
20 februari 2018 - 10:16