Nieuws:

Help jij Haaglanden helpen?

Door: AMC | 29 januari 2019 - 11:29
Help jij Haaglanden helpen?

Ambulancezorg GGD Haaglanden en de Geneeskundige Meldkamer van de Veiligheidsregio Haaglanden zijn op zoek naar extra vakmensen.

Vanaf dinsdag 29 januari 2019 start daarom de wervingscampagne ‘Help jij Haaglanden helpen?’. Een regionale campagne ter ondersteuning van de werving van nieuwe collega’s.

Van harte welkom zijn vooral: Verpleegkundigen voor de ambulance en Medium Care ambulance, Verpleegkundig en Logistiek Centralisten voor de Geneeskundige Meldkamer en Bachelors Medische Hulpverlening. Wil je meer informatie over deze vacatures en het werk van de Ambulancezorg en Geneeskundige Meldkamer kijk dan op onze website.

Het werk van de Ambulancezorg en Geneeskundige Meldkamer is mooi, zinvol en uitdagend. Dit werk in een regio als Haaglanden doen maakt het extra bijzonder. Haaglanden met Den Haag als internationale stad van vrede en recht, met maar liefst 11 kilometer strand, vele evenementen en culturen. Maar ook met bijvoorbeeld Delft en haar toerisme en grachten. En Westland en haar kassen en weilanden.