Nieuws:

Kom kijken bij het Ingenieursbureau Den Haag

Door: Sanne Doorenbosch | 31 oktober 2019 - 14:39
Kom kijken bij het Ingenieursbureau Den Haag

Ben jij net afgestudeerd of in je laatste fase van je studie? En ben jij ook benieuwd aan welke projecten het Ingenieursbureau Den Haag werkt?

Kom dan vrijdag 1 november langs op ons Inhouse event en neem ook een kijkje achter de schermen bij nieuwe Noordboulevard in Scheveningen en leer meer over de andere projecten zoals; Overkluizing Rotterdamse Baan, Binckhorst en Kijkduin Binnen natura 2000 etc.

Aanmelden kan via: ibdh.hrdesk@denhaag.nl 

 

Programma

Het programma start vrijdag 1 november om 13.00 uur met een opening door het hoofd van het Ingenieursbureau, Noortje de Geus.

Daarna zal Sonja Timmer (teamhoofd afdeling Integraal Ontwerp) een presentatie geven over een aantal grote projecten van IbDH zoals: Overkluizing Rotterdamse Baan, Binckhorst, De Kust Gezond, Kijkduin Binnen natura 2000 etc.

Daarna gaan we naar buiten om de projecten echt te bekijken. Via de Loper Oude Centrum en de Scheveningseweg komen we uiteindelijk op de boulevard in Scheveningen terecht. Er zullen diverse collega’s aanwezig zijn om jullie meer te vertellen en vragen te beantwoorden.