Nieuws:

Veiligheidsregio Haaglanden zoekt een adviseur veiligheidsbeambte.

Door: AMC | 17 februari 2020 - 17:03
Veiligheidsregio Haaglanden zoekt een adviseur veiligheidsbeambte.

Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor veiligheid en zorg in de regio Haaglanden.

Veiligheidsregio Haaglanden (VRH) staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor veiligheid en zorg in de regio Haaglanden. Brandweer Haaglanden, de Meldkamer Ambulancezorg (MKA) en GHOR Haaglanden (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) werken samen met een groot aantal veiligheidspartners. Niet alleen om samen goed voorbereid te zijn op incidenten en deze slagvaardig te bestrijden. We treffen ook maatregelen om incidenten te voorkomen. Het verzorgingsgebied van de VRH is met ruim 1 miljoen inwoners één van de meest dichtbevolkte gebieden van Nederland. Onze organisatie is volop in beweging, wat mogelijkheden biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Verbindend Vakmanschap in Veiligheid en Zorg. Daar staan we voor. En daar hebben we jouw vakmanschap bij nodig!

 

We zijn opzoek naar een adviseur veiligheidsbeambte. Deze voert, namens en onder verantwoordelijkheid van de tunnelveiligheidsbeambte, de feitelijke werkzaamheden uit die voortvloeien uit de wet- en regelgeving én de werkafspraken die met de afdeling Stedelijk Beheer van de gemeente Den Haag zijn gemaakt.

 

Meer weten? Lees meer over de vacature op de website van Veiligheidsregio Haaglanden