Nieuws:

Vacature regisseur Living Labs Zorg en Innovatie Gemeente Den Haag

Door: AMC | 13 augustus 2020 - 10:37
Vacature regisseur Living Labs Zorg en Innovatie Gemeente Den Haag

Heb jij ervaring met praktijkgericht onderzoek in het gezondheidsdomein? Werk je graag op het snijvlak van praktijk, wetenschap en beleid? Wil je onderdeel worden van een kenniscentrum gericht op positieve gezondheid, een verbinder worden tussen de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool?

Als regisseur ben jij de spil tussen de gemeente Den Haag en De Haagse Hogeschool en word jij verantwoordelijk voor het verder vormgeven, uitvoeren en verkennen van onderzoek en innovatie binnen de Living labs op lokaal niveau.

 

Jouw prioriteit ligt op het inhoudelijk en methodologisch versterken van deze labs. Je werk omvat het vormgeven van de Living Labs ‘Efficiëntere zorg & ondersteuning’ en ‘Toegankelijkheid’ en voert daarin het volgende uit:
 

- Organisatorisch leiderschap van de Living Labs in afstemming tussen De HHs en gemeente Den Haag;
- Het structureren en verbinden van verschillende interne en externe partijen vanuit beide organisaties;
- Het schrijven van een plan waarmee het kenniscentrum Health Innovation en de gemeente Den Haag een duurzame samenwerking kunnen aangaan voor het actieprogramma Zorg & Innovatie en in het bijzonder de iZi aanpak.
 

Meer weten over deze vacature of direct solliciteren?
Dat kan via de website van de Haagse Hogeschool: https://www.dehaagsehogeschool.nl/over-de-haagse/werken-bij-de-haagse/overzicht-vacatures/vacature?id=a034H00001DZnrvQAD

 

Sluitingstermijn van deze vacature is op 23 augustus 2020, 23:59u.