Traineeprogramma Den Haag

De gemeente Den Haag zoekt maatschappelijk betrokken afgestudeerden die de verbinding leggen tussen ideeën en praktijk. Door twee keer een functie te vervullen van een jaar op verschillende plekken in de organisatie, leer je hoe belangrijk en complex het werk van de gemeente is. Je doorloopt daarnaast ook een opleidingstraject om jezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

De gemeente Den Haag investeert graag in jou. Het binnenhalen en behouden van mensen met talent is voor onze organisatie van groot belang voor de toekomst, om dynamisch en vitaal te blijven. En jij krijgt de kans om je te ontwikkelen tot een breed inzetbare professional, onder goede arbeidsvoorwaarden. Ben jij die creatieve denker, pionier en bruggenbouwer? Ben je niet bang om jezelf te laten zien en durf je initiatief te nemen?

Wo-traineeprogramma Hbo-traineeprogramma Bekijk de selectievoorwaarden

Laat je e-mail achter en blijf op de hoogte!

Geïnteresseerd in het wo- of hbo-traineeprogramma 2019? Laat dan je e-mailadres achter, dan ontvang je van ons regelmatig updates.

Meld je aan voor de updates!

Wo-traineeprogramma

Heb jij (binnenkort) een wo-master afgerond? Ben je op zoek naar een plek om je verder te ontwikkelen en je kwaliteiten te ontdekken? Wie weet kan jij straks aan de slag als beleidsadviseur, projectleider of adviseur van een wethouder! Tijdens het wo-traineeship doe je twee jaar ervaring op bij de gemeente Den Haag. Je zal verschillende rollen op je nemen en wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen.

Ook volg je een opleidingsprogramma en een persoonlijk effectiviteitstraject. Als jij het traineeprogramma succesvol afrondt, doen we er samen met jou alles aan om te zorgen dat jij jouw carrière binnen de gemeente Den Haag kan voortzetten. Zodat je jouw maatschappelijke ambities kunt verwezenlijken en van betekenis kan zijn voor de organisatie en de stad. Meer weten?

Check het wo-traineeprogramma

Hbo-traineeprogramma

Wil jij ontdekken waar jouw kracht ligt? Ons traineeship is de ideale vervolgstap na je studie. Als één van de weinige organisaties in Nederland investeert gemeente Den Haag in een tweejarig traineeprogramma voor talentvolle hbo-afgestudeerden. Als hbo-trainee kun je veel verschillende functies uitproberen: bijvoorbeeld projectleider WK-volleybal, communicatiespecialist bij internationale events of beleidsmedewerker openbare ruimte.

Je volgt ook een opleidingsprogramma, waarin je werkt aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit traject volg je deels individueel en deels samen met je mede-trainees. Word jij enthousiast van afwisselend en uitdagend werk? En ben je klaar om jezelf in hoog tempo te ontwikkelen?

Check het hbo-traineeprogramma